Primarul municipiului Câmpina s-a reînscris în PNL

0 816

Primarul municipiului Câmpina s-a reînscris în PNL. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, la sediul CJ Prahova.

Nu există o confirmare oficială din partea partidului, dar iată ce a scris președintele PNL Prahova și, totodată, al Consiliului Județean:

Bine ai revenit în #PNL, domnule primar al Municipiului #Câmpina, Alin Moldoveanu!

Este un lucru firesc având în vedere prietenia noastră, dar mai ales proiectele pentru câmpineni la care lucrăm împreună.

Cele mai importante dintre acestea sunt:

  • Șoseaua de centură a Municipiului Câmpina
  • Proiectul integrat care include parcarea subterană, pasajul rutier și regenerarea urbană în zona centrală a Municipiului Câmpina.
  • Reabilitarea rețelelor de distribuție a apei potabile pe o lungime totală de 88,27 km în Câmpina și Poiana Câmpina.
  • Reabilitarea rețelelor de canalizare pe o lungime de 7,47 km și extinderea acestora sau înființarea de noi rețele de canalizare pe o lungime de 3,54 km.
  • Modernizare, reabilitare și consolidare infrastructură rutieră: 4 străzi reabilitate în baza unui parteneriat încheiat cu Consiliul Județean Prahova; reabilitare strada Voila, actuala centură a orașului, strada
  • Orizontului și strada Drumul Taberei prin programul Anghel Saligny; consolidarea, pe situații de urgență, a străzii Pictor N. Grigorescu și a străzii Plevnei.

M-am bucurat să vizitez astăzi, împreună cu Alin Moldoveanu, lucrările de reabilitate și modernizate a mai multor străzi din Câmpina, lucrări care se execută în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova și Primăria Câmpina.

Sunt bucuros că am revenit în PNL, mulțumesc echipei că m-a primit cu brațele deschise. Oricum, sufletul meu a fost aici”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alin Moldoveanu a fost obligat să plece din PNL, după ce a decis să candideze ca primar în 2020, deși liberalii promiseseră că vor sprijini un candidat al Alianței cu USR+PLUS.

El a devenit independent, dar ca să obțină o majoritate în Consiliul Local Câmpina, care să-i susțină inițiativele, a fost nevoit să lucreze inclusiv cu foștii colegi de partid.

 Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.