Ploiești: Pe 16 iunie are loc concertul caritabil pentru Spitalul de Pediatrie

0 1.067

Ploiești: Pe 16 iunie are loc concertul caritabil pentru Spitalul de Pediatrie. Evenimentul se ține pe stadionul Ilie Oană, începând cu ora 18:00.

Acțiunea este organizată de către compania MRS Residence, care va suporta integral cheltuielile, în parteneriat cu FC Petrolul Ploiești, Fundația Metropolis și Primăria Muncipiului Ploiești.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru construcția și dotarea unui nou centru de primiri urgențe și triaj la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Cele mai ieftine bilete costă 10 lei și asigură un loc în Peluza 1, urmează cele de 25 de lei –  acces pe teren și 500 de lei – acces în lojă.

Codin Maticiuc, care susține Fundația Filantropică Metropolis, a anunțat că prin programul „Spitale Publice din Bani Privati” va dubla suma strânsă în urma concertului.

Cumpără bilete de aici: https://www.entertix.ro/…/concert-caritabil-pentru..

Evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan și DJ TAZZ, iar pe scenă vor urca:
🎤Vunk
🎤Raluka în parteneriat cu Proiect Balkanic
🎤Elena Gheorghe
🎤Taxi
🎤Nico
🎤Direcția 5

Comisia   Municipală   pentru   Transport   şi   Siguranţa   Circulaţiei a aprobat restricționarea, începând cu ora 13:30 și până la ora 24:00, a căilor de acces pietonal și rutier în zona stadionului „Ilie Oană” din Ploiești, pe str. Stadionului, str. Alexandru Vlahuță, str. Mihai Bravu, str. George Topârceanu, str. Latină, str. Sportului, având în vedere organizarea CONCERTULUI CARITABIL PENTRU SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIEȘTI,  care va avea loc în ziua de VINERI – 16.06.2023, începând cu ora 18.00.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.