Primarul comunei Florești a primit o diplomă de mulțumire din partea Bisericii Ortodoxe Române

0 606

Primarul comunei Florești a primit o diplomă de mulțumire din partea Bisericii Ortodoxe Române, pentru sprijinul acordat parohiilor locale.

Ceremonia a avut loc în timpul unei slujbe speciale, care s-a desfășurat la Biserica din sat Călinești.

Sfânta Taină a Sfântului Maslu, care are ca scop tămăduirea trupului și iertarea păcatelor sufletului, a fost coordonată de protoiereul Grigore Melnic, de la Protoieria Câmpina.

Au participat atât cei 3 preoți de pe raza comunei Florești, dar și alți 11 – din localitățile învecinate.

„Cu Înalta Binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel am dăruit astăzi doamnei Simona David, primarul Comunei Florești, o „Diplomă de mulțumire ” pentru ajutorul acordat Sfintei Biserici Ortodoxe” – a declarat părintele protoiereu Melnic.

Emoționată, Simona David a mulțumit pentru slujba făcută, în numele întregii comunități locale, dar și pentru distincția primită.

„Primăria Florești și Consiliul Local încearcă, în fiecare an, să țină cont de doleanțele parohiilor existente pe raza comunei și să le ajute, pentru că apreciem rolul jucat de Biserica Ortodoxă în educarea populației și răspândirea valorilor adevăratei credințe creștinești. Acest premiu este, de fapt, acordat nu doar mie, ci întregii comunități locale” – a declarat, pentru zdp.ro, edilul-șef.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.