Ariceștii Rahtivani: Un tânăr aflat aproape în comă alcoolică a furat un autoturism și l-a avariat

0 2.196

Ieri, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Ariceștii Rahtivani cu privire la faptul că o persoană i-ar fi furat autoturismul parcat în dreptul imobilului său, l-ar fi avariat, după care a fugit de la fața locului.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana bănuită de săvârșirea faptelor. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Ariceștii Rahtivani.

Prin verificarea bazelor de date s-a constatat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, având în vedere starea avansată de ebrietate în care se afla și întrucât nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest, tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Astfel, rezultatul probelor a arătat faptul că acesta avea o alcoolemie de 2.03 g/l alcool pur în sânge.

În urma probatoriului administrat, față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.