Primaria Sinaia a semnat un contract de 4,9 milioane euro

0 288

Primaria Sinaia a semnat un contract de 4,9 milioane euro, prin care se finanțează modernizarea Colegiului “Mihai Cantacuzino”.

Proiectul denumit ZINO presupune construirea unui centru multifuncțional.

Aici vor fi construite un atrium de 120 de persoane, o piscină, saună, sală de conferințe, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, parcări etc.

“Tinerii orașului vor avea școala pe care pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult.”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Ziarul de Ploiești

IATĂ CUM VA ARĂTA CENTRUL:

ZINO – Educație de la A la Z

4.935.116 Euro pentru EDUCAȚIE ZINO – Educație de la A la Z a fost acceptat la finanțare. Este proiectul care schimbă radical conceptul de învățare formală în Sinaia. Colegiul „Mihail Cantacuzino” împlinește astăzi 19 ani în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia” iar astăzi a primit cel mai frumos cadou.“Tinerii orașului vor avea școala pe care pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult.” – Vlad Oprea, Primarul orașului SinaiaImaginați-vă un colegiu la care îți dorești să ajungi cu drag, unde găsești: un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări și cursuri de educație profesională si nonformală. Pentru a explica mai bine cum o sa fie viața de licean la Sinaia îți oferim o simulare video la cald. Educație la înălțime! La mulți ani!

Publicată de Primaria Sinaia pe Vineri, 8 noiembrie 2019

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.