Primăria Florești a anunțat finalizarea unui Plan Urbanistic Zonal, într-o zonă de locuințe destinate tinerelor familii

0 310
Imagine largă cu zona din sat Florești unde urmează să fie împărțite loturile de terenuri pentru construcție case tineri

Primăria Florești a anunțat finalizarea unui PUZ, într-o zonă în care vor fi împărțite terenuri destinate tinerelor familii, pentru construcția de case.

Este vorba despre o suprafață de peste 6800 mp, aflată în intravilanul satului Florești și trecută în proprietatea privată a localității, identificată în urma realizării lucrărilor de cadastrare a comunei.

„Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că s-a finalizat PUZ-ul pentru un proiect demarat în 2023 de către Primăria Florești. Este vorba despre proiectul prin care am creat 12 locuri destinate construcției de case care vizează terenul de lângă fostul CAP Florești.”  – a precizat primarul Simona David.

FOTO: DĂ CLICK PE PUZ-ul DE MAI JOS PENTRU A-L VEDEA LA DIMENSIUNE MARE

Conform Planului Urbanistic Zonal, vor fi create 12 loturi de teren, cu dimensiunea de 400 mp, pe care tinerele familii vor putea să-și construiască locuințe.

De asemenea, pentru acces auto, din drumul principal va fi creată o intrare care va avea un sens giratoriu în capăt.

PUZ-ul mai prevede și crearea de spații verzi, dar și a unui loc destinat copiilor.

„Același proiect include și amenajarea unui loc de joacă pentru copiii de pe strada Colectivului și din împrejurimi. Știu că mulți dintre dumneavoastră mi-ați semnalat necesitatea unui spațiu de joacă pentru copii în această zonă, astfel că am făcut demersurile pentru ca acesta să poată fi amenajat.”  – a mai spus primarul Simona David.

Noul mini-cartier de case va avea ieșire atât la DJ 720, cât și la DJ 144 (Drumul Nedelii).

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.