Primaria Ciorani modernizeaza cel mai vechi dispensar din Prahova

0 1.843

Primaria Ciorani modernizeaza cel mai vechi dispensar din Prahova. Construită în urmă cu mai bine de șase decenii, clădirea găzduiește o activitate importantă pentru comunitate.

Pentru a reabilita sediul din cărămidă, construit în 1954, adică sub Guvernul Gh. Gheorghiu Dej, actuala conducere a administrației locale a încheiat un parteneriat cu Consiliul Județean Prahova.

„Am reușit să obținem suma de 200.000 de lei de la președintele CJ, Bogdan Toader, iar Primăria Ciorani a pus la bătaie încă alți 170.000 de lei. Lucrările au început în această săptămână.”, a precizat primarul Marin Voicu pentru Ziarul de Ploiești.

Clădirea este importantă, pentru că găzduiește o stație a Serviciului de Ambulanță Prahova, dar și trei cabinete medicale (două pentru medici de familie și unul pentru un dentist).

Edilul-șef al comunei a precizat că lucrările sunt complexe și nu vizează doar construcția în sine, ci și zona înconjurătoare.

„Se va lucra la consolidare, apoi vom reface acoperișul, șarpanta, sistemul de jgeaburi, pentru că am avut probleme cu infiltrațiile de apă. Vom înlocui complet holul și pardoselile crăpate, vom amenaja 2 grupuri sanitare nou-nouțe, vom schimba tâmplăria PVC și izolația exterioară a clădirii, vom zugrăvi și vom monta tavan fals. Pe afară, vom face trotuar asfaltat, cu alei de acces.”, a mai spus primarul Marin Voicu.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.