Mizil: Lucrari de 12 milioane de lei in cele mai sarace cartiere

0 1.028

Mizil: Lucrari de 12 milioane de lei in cele mai sarace cartiere. Actuala conducere a primăriei aduce un strop de bucurie pe 30 de străzi.

Intitulat ironic “Dallas”, de la celebrul serial cu familia de petroliști texani, difuzat în România în anii ’80, cartierul din estul orașului Mizil se distinge în primul rând prin faptul că au răsărit mai multe vile într-un oraș sărac.

Din păcate, până de curând, drumurile de pământ (da, nu exagerăm cu nimic) păreau rupte dintr-o zonă rurală, nicidecum din una urbană.

Pentru că primarul Călin Silviu Negraru s-a gândit că trebuie să-și onoreze promisiunile din 2016, mai ales față de o comunitate obișnuită cu minciuni, administrația locală a reușit să demareze un amplu program de modernizări pe 30 de străzi.

“Toată lumea știe că în Cartierul avem multe familii de romi, cu puține posibilități financiare. Oamenii de aici, dar și din zona Dallas, nu mai credeau că vor vedea drumuri moderne, pentru că așa erau obișnuiți. Li se spunea tot timpul că se vor face, dar lucrurile rămâneau la stadiul de promisiuni și atât. Eu am schimbat această mentalitate în Primăria Mizil”, a precizat primarul pentru Ziarul de Ploiești.

Edilul susține că a accesat un fond prin programul PNDL, în valoare de 12 milioane de lei, și că se lucrează pe 30 de străzi în total, din care pe 6 – 7 deja se pot vedea efectele modernizărilor.

Lucrările vizează și străzi din zona unde s-a introdus rețea de canalizare și apă în valoare de 1,7 milioane de lei, cu bani din bugetul local.

“Fiecare șosea capătă un strat de rezistență (binder) de 5 cm, peste care turnăm un strat de uzură. Am terminat deja mai mulți kilometri și am demarat și lucrări în Cartierul de Nord, unde s-a introdus apă și canalizare și din această cauză abia acum asfaltăm străzile.”, a mai precizat primarul Călin Silviu Negraru.

Termenul de finalizare, conform contractului, este de 23 de luni, respectiv până în primăvara anului 2021. Edilul-șef crede, însă, că lucrările avansează mai repede decât s-a estimat.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , Buy cheap mlb jerseys china , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap jerseys , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , wholesale nfl jerseys , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap nhl jerseys china , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,