Președintele CJ Prahova a cerut un mandat pentru rezilierea contractului cu SC Termoficare Prahova SA

0 560

Președintele CJ Prahova a cerut un mandat pentru rezilierea contractului cu SC Termoficare Prahova SA, pentru că a oprit furnizarea apei calde. 

Iulian Dumitrescu a precizat că, mâine, a fost convocată AGA la Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Termo Prahova, în care atât municipiul, cât și județul sunt reprezentate, cea care a organizat licitația și a atribuit Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Ploiești, în sistem centralizat.

Președintele Iulian Dumitrescu a cerut consilierilor județeni – convocați într-o ședință extraordinară – să-l mandateze pentru a vota în favoarea rezilierii contractului, dacă se va ajunge la concluzia că actualul operator nu este în stare să respecte obligațiile asumate, între care și cea de a asigura „continuitatea furnizării serviciului de apă caldă și termie”.

Mi se pare inacceptabil să le ceri ploieștenilor să stea minimum 30 de zile fără apă caldă. Dacă se va ajunge la reziliere, pentru că nu știu ce se va întâmpla mâine în ședința AGA, le spun oamenilor să stea liniștiți, prestarea contractului poate fi încredințată direct, în regim de urgență, deci există soluții” – a declarat Iulian Dumitrescu.

Consilierii județeni au votat, în unanimitate, să-i încredințeze mandatul solicitat.

Ziarul de Ploiești

CITEȘTE ȘI: Ziarul de Ploiești vă prezintă actul prin care a fosst constituită firma care a devenit furnizorul de agent termic în municipiu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.