AGA de la A.D.I. Termo Prahova a votat rezilierea contractului, dacă operatorul nu reia furnizarea apei calde în Ploiești

0 374

COMUNICAT DE PRESĂ

Preşedintele CJ Prahova somează operatorul să reia furnizarea cu apă caldă în Ploieşti. Contractul cu operatorul va fi reziliat

Membrii Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Termo Prahova“ au votat în cadrul şedinţei de astăzi, 02 august 2022, rezilierea contractului cu societatea TERMOFICARE PRAHOVA S.A., privind delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Ploiești, în sistem centralizat.

Decizia vine ca urmare a faptului că operatorul a sistat furnizarea apei calde către ploieşteni, deşi nu existau motive tehnice sau legale să o facă.

De asemenea, prin această măsură, operatorul a încălcat flagrant termenii contractuali.

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, somează societatea TERMOFICARE PRAHOVA să reia, în regim de urgenţă, furnizarea apei calde în Municipiul Ploieşti şi să asigure continuitatea serviciului, conform legii.

Ataşăm acestui comunicat informarea transmisă, la data de 30.06, de operatorul TERMOFICARE PRAHOVA S.A., prin care asigura Consiliul Județean că nu există probleme care ar impune oprirea apei calde pentru ploieşteni.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.