Prahovean santajat de trei barbati, pentru ca ar fi transportat droguri de mare risc

0 161

Polițiști din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Ploiești, având spre instrumentare un dosar penal vizând săvârșirea unei infracțiuni de șantaj, au desfășurat cercetări în urma cărora au fost identificate persoanele care ar fi fost responsabile de comiterea faptei.

În concret s-a stabilit că, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., trei bărbați l-ar fi amenințat pe un al patrulea, din comuna Tîrgșoru Vechi, cu darea în vileag a faptului că acesta ar fi efectuat un transport de droguri de risc către Marea Britanie. Pentru a nu sesiza aceste aspecte instituțiilor abilitate, cei trei ar fi deposedat persoana vătămată de un autoturism.

La data de 27 mai a.c., polițiștii ploieșteni, în temeiul unor mandate emise de Judecătoria Ploiești, au desfășurat patru percheziții domiciliare la locuințele celor bănuiți, ocazie cu care, într-unul dintre imobile a fost identificată o tânără care s-ar fi prostituat în beneficiul unuia dintre bărbați.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi dintre cei bănuiți, cel de-al treilea nefiind găsit în urma activităților de căutare desfășurate.

Cercetările urmează a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și proxenetism. Față de doi dintre cei bănuiți, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ploiești a emis mandate de arestare la domiciliu, iar pentru cel de-al treilea a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Vor fi, de asemenea, desfășurate activități pentru depistarea celui din urmă în vederea punerii în executare a măsurilor dispuse de instanță, precum și pentru stabilirea întregii situații de fapt cu privire la toate aspectele care privesc cauza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.