Patru familii din Ploiesti pot primi casa la pretul de 25.000 de euro. Exista, insa, niste conditii

0 228

Habitat for Humanity Romania, in parteneriat cu Consiliul Local al Municipiului Ploiesti, si cu finantare din partea fundatiei Timken, anunta inceperea procesului de selectie pentru patru locuinte in Ploiesti.

Prin proiectul „Construim impreuna pentru comunitate” asociatia va construi in sistem cvadruplex opt locuinte in Ploiesti, intre 2015 si 2016. Habitat for Humanity Romania a inceput in luna mai 2015 constructia primului cvadruplex, alaturi de voluntari internationali si corporatisti romani.

Pentru cele patru locuinte care vor fi finalizate la sfarsitul acestui an, sunt eligibile familiile care:
(1) sunt in nevoie urgenta pentru un adapost adecvat;
(2) au posibilitatea de a plati rate lunare, fara dobanda, fara profit, la locuinta dobandita prin programul Habitat for Humanity Romania. Venitul lunar al familiilor trebuie sa se incadreze intre 1,500 lei si 2,500 lei/familie. Pretul de vanzare al unei case Habitat for Humanity Romania, in rate fara dobanda, fara profit, pe o perioada de 20 de ani este de 110.000,00 lei +10%;
(3) au disponibilitatea de a contribui cu munca voluntara la constructia locuintelor Habitat for Humanity Romania.

Pentru a aplica, sunt necesare urmatoarele formulare completate:
– Anexa 1 – Cerere de luare in evidenta
– Anexa 2 – Cerere pentru casa

Cele doua documente se gasesc la Biroul Informatii din cadrul Directiei Gestiune Patrimoniu – Ploiesti, Strada Emile Zolla, nr 8, intrarea principala Halele Centrale sau pot fi descarcate de pe website-ul Habitat for Humanity Romania, http://habitat.ro/programe/hab/8-case-in-ploiesti/.

Data limita pentru depunerea aplicatiilor este 30.06.2015, la casuta postala amplasata la biroul Habitat for Humanity Romania din Ploiesti, Strada General Traian Mosoiu, nr. 1, intrarea Modexim, etaj 2.

Habitat for Humanity activeaza in judetul Prahova din 2009, prin constructia si renovarea caselor pentru familii defavorizate si interventii la sistemele de incalzire pentru reducerea riscului la incendii.

Fundatia Timken se numara printre cei mai devotati parteneri ai Habitat for Humanity in Prahova. Incepand cu 2011, Fundatia Timken a ajutat peste 150 de copii si parinti sa aiba un loc decent in care sa traiasca.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.