Prahova: Un șofer transportat de poliție să dea probe de sânge a decedat

0 234

Prahova: Un șofer transportat de poliție să dea probe de sânge a decedat. Polițiștii susțin că părea sub influența drogurilor.

COMUNICAT INSPECTORATUL DE POLIȚIE PRAHOVA

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 1:00 noaptea, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-și deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând într-o țeavă de gaze.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

DETALII ȘI AICI: Cine este ploieșteanul care a decedat după ce a fost obligat de poliție să dea probe de sânge

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.