Cine este ploieșteanul care a decedat după ce a fost obligat de poliție să dea probe de sânge

0 3.818

Cine este ploieșteanul care a decedat după ce a fost obligat de poliție să dea probe de sânge, pentru că provocase un accident rutier și părea sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul cânta manele și era cunoscut sub numele de Tony de la Ploiești.

Polițiștii susțin că noaptea trecută ar fi provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, dar s-ar fi comportat ciudat, motiv pentru care l-au imobilizat.

„Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.” – a precizat IPJ Prahova.

DETALII AICI: Prahova: Un șofer transportat de poliție să dea probe de sânge a decedat

Pe pagina sa de facebook, mesajele au început să curgă de la prieteni și rude.

„Dumnezeu să îl odihnească în pace Tony DelaPloiesti sincere regrete,condoleanțe familiei îndurerate!”

„Nu creddd ca este adevărat de unde știi cu siguranță că a murit, eu cred ca este o glumă”

„Condoleante Dumnezeu sa l odihneasca”

„E pe bune?!!! Dar ce s-a intamplat?!?!! Condoleante familiei si prietenilor apropiati! Era un om de milioane !  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”

În acest moment, trupul neînsuflețit al tânărului de 31 de ani este la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

Medicii legiști vor stabili dacă acesta era sau nu sub efectul substanțelor psihoactive, precum și cauza reală a decesului.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.