Prahova: Un barbat din Buzau a facut accident, apoi a uitat sa anunte politia. Vezi ce a patit

0 302

Polițiști din cadrul Postului de Politie Valea Călugărească au fost sesizați cu privire la o infracțiune de distrugere comisă de către persoane necunoscute.

În urma activităților desfășurate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat din municipiul Buzău.

Din primele cercetări s-a stabilit că acesta ar fi condus un autoturism proprietate personală pe DN1B – Valea Călugărească, în direcția Buzău – Ploiești.

Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum alunecos, mașina ar fi intrat în derapaj, ar fi părăsit partea carosabilă lovind un chioșc metalic și două autoturisme parcate regulamentar pe partea stângă, pe sensul său de mers.

Conducătorul auto nu s-a prezentat în termenul legal prevăzut de lege la poliție pentru a anunța incidentul, fapt pentru care s-a luat măsura reținerii permisului de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, de către lucrători din cadrul Postului de Politie Valea Călugărească.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.