Prahova: Tot mai mulți șoferi depistați la volan sub influența substanțelor psihoactive

0 452

Prahova: Tot mai mulți șoferi depistați la volan sub influența substanțelor psihoactive. Iată ce au descoperit polițiștii, sâmbătă și duminică.

În seara de 26 august a.c.,  în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce desfășurau activități pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, în cadrul unei razii, pe strada Calea Doftanei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Șotrile.

Întrucât conducătorul auto prezenta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. (Amphetamine)

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Ulterior, în jurul orei 00:00, tot în cadrul raziei organizate în municipiul Câmpina, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia, în timp ce acționau pe Bulevardul Carol I din municipiu, au oprit, pentru control, un alt conducător auto, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Ploiești.

Întrucât și acesta avea un comportament suspect, la testarea cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. (Cannabis)

Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În dimineața ziliei de 27 august a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier în cadrul unei acțiuni de ordine și siguranță publică, pe DN1, un localitatea Comarnic au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani.

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect, acesta a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. (Cannabis)

Tot ieri, 27 august a.c.,  în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în comuna Berceni, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Ploiești.

Întrucât conducătorul auto prezenta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. (Marijuana)

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN1, Centura de Vest a municipiului Ploiești, un conducător auto ar avea un comportament agresiv în trafic, reprezentând un pericol față de ceilalți participanți la trafic.

Astfel, polițiștii rutieri au organizat un filtru rutier, ulterior, la scurt timp, autoturismul dat în atenție fiind oprit pe DN1, km 53+800, în localitatea Bărcănești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care se afla la volan ca fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani, din orașul Otopeni.

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. (Cannabis)

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul mai multor dosare penale deschise sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Ziarul de Ploiești

 

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.