Organizatia PMP Prahova este multumita de rezultatul de la alegerile locale

0 106

Organizatia PMP Prahova este multumita de rezultatul de la alegerile locale, care o urcă pe podium, pe poziția a treia la nivel județean.

Președintele filialei, deputat Cătălina Bozianu, a prezentat scorul obținut.

Le mulțumim tuturor prahovenilor care au avut încredere în noi la aceste alegeri locale. Le mulțumim și celor care au avut mai multă încredere în alții și le-au acordat votul.
Vă asigurăm pe toți că vom face tot ceea depinde de noi, și în Consiliul Județean, și în consiliile locale în care ne-ați trimis, ca să ne fie tuturor oamenilor din județ mai bine acasă, în Prahova, indiferent de opțiunea fiecăruia.
Rezultatele finale ale alegerilor locale consacră Partidul Mișcarea Populară ca a treia forță politică din județul Prahova. Cu aproape 10% vot la Consiliul Județean și cu 59 de consilieri locali, vom fi o voce importantă a dumneavoastră în administrația publică locală.
Ne-ați acordat această onoare pentru că am venit în fața dumneavoastră cu mintea lucidă și cu inima deschisă, propunând soluții concrete la probleme concrete și lăsând politica pe planul doi. Noi avem convingerea că alegerile locale sunt despre oameni, și nu despre partide sau războaie politice. Și că aliații noștri trebuie să fie oamenii, dincolo de orice combinații politice. Vă asigurăm că vom ține cont de aceasta în prestația noastră viitoare.
Vom continua să venim la dumneavoastră, în fiecare comună, și să vă ascultăm supărările și dorințele. Ne vom strădui să le rezolvăm sau să le împlinim. Ca să ne fie bine acasă, în Prahova.
Cu drag și cu speranța că veți rămâne aliații noștri și pe viitor,
Echipa PMP-Prahova”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.