Prahova: Hot de produse petroliere, prins cu focuri de arma de catre jandarmi. Infractorul a fost ranit

0 228

Sâmbătă, 27 iunie, în jurul orei 22.50, o patrulă de jandarmerie aparținând Inspectoratului Județean Prahova a surprins două persoane în timp ce încercau sustragerea de carburant din rezervoarele unor autotrenuri, în zona localității Boldești Scăieni.

Practic, jandarmii au observat doua persoane ce pătrunsesera în parcul auto al unei societăți comerciale *curtea unui abator) si încercau să sustragă motorină.

În momentul somației prin voce de a înceta orice acțiune ilicită, aceștia au fugit prin escaladarea gardului, moment în care s-a folosit somația prin foc de avertisment în plan vertical.

Unul dintre făptuitori a amenințat cu o șurubelniță, motiv pentru care jandarmul vizat a fos nevoit să execute un foc de armă spre agresor, rănindu-l în zona membrelor inferioare.

După imobilizare, s-a acordat primul ajutor persoanei rănite și a fost solicitată ambulanța ce a transportat persoana rănită la Spitalul Jude țean de Urgenta din Ploiești, acesta fiind în afara oricărui pericol. Celor două persoane li s-a întocmit proces-verbal de constatare a faptelor susceptibile a fi „tentativă de furt calificat” și ”ultraj” fiind sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi hoti sunt doi frati dintr-o comuna invecinata celei unde au fost surprinsi la furat, din Lipãnești, au 24 si 26 de ani, cel mai mare a fost ranit in picior, cel de-al doilea a fost prins si el.

Cel care a amenintat cu surubelnita are si ultraj.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.