A fugit de politisti. Urmarire ca in filme, in Ploiesti

0 200

În noaptea de 24 spre 25 iunie a.c., în jurul orei 01.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 4 Ploiești, în timp ce desfășura un filtru rutier în intersecția străzilor Mihai Bravu cu Apelor, a efectuat semnal pentru oprirea unui autovehicul, care se deplasa către Colonia Teleajen.

Conducătorul auto nu s-ar fi conformat și și-ar fi continuat deplasarea în viteză, iar, la scurtă vreme, cei doi ocupanți, respectiv șoferul și pasagerul din dreapta față, ar fi abandonat autoturismul și ar fi fugit.

După verificările efectuate de polițiști, aceștia i-au identificat pe cei doi bărbați, stabilindu-se că cel care s-ar fi aflat la volan nu ar fi posedat permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Mai mult decât atât, față de acesta, la data de 05 martie a.c., Tribunalul Prahova a dispus măsura arestului la domiciliu, într-o altă cauză, însă se pare că respectivul ar fi încălcat dispoziția instanței.

Autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, polițiști din cadrul Biroului de Supravegheri Judiciare urmează a sesiza Tribunalul Prahova cu privire la încălcarea măsurii arestului la domiciliu de către persoana bănuită, în vederea luării măsurilor legale față de aceasta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.