Prahova: Furtuna de marți a lăsat ceva pagube în urmă (FOTO)

0 402

Numărul intervențiilor desfășurate, marți seară, de către pompierii militari prahoveni, în contextul manifestării fenomenelor meteorologice extreme, se cifrează la 39.

S-a acționat pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil sau pe mașini, pentru degajarea cablurilor de electricitate ori a stâlpilor căzuți în urma furtunii.

Conform poliției, mai mulți copaci și cabluri au căzut pe partea carosabilă a drumurilor naționale, în zona km. 112, 112+500, 112+600, 114, 128, 130. Obstacolele au fost îndepărtate de către polițiștii rutieri prahoveni, pentru evitarea producerii accidentelor rutiere.

Pe DN1 km. 76 un cablu de fibră optică s-a rupt și a căzut pe partea carosabilă – locul a fost asigurat de polițiștii rutieri până la înlăturarea acestora.

Localitățile afectate au fost următoarele: Ploiești (12 solicitări), Bucov, Brazi, Băicoi, Florești, Ariceștii Rahtivani, Mănești, Câmpina, Scorțeni, DN1 zona Lido Gârbea, Comarnic, Bușteni, Boldești-Scăeni, Măgurele, Lipănești, Vadu Săpat, Dumbrăvești, Păulești, Potigrafu.

FOTO: DĂ CLICK PE ELE CA SĂ LE VEZI LA DIMENSIUNE MARE

Din fericire, niciunul dintre aceste evenimente nu s-a soldat cu victime.

Miercuri dimineață, conform unei situaţii a celor de la Distribuţie Energie Electrică România, sucursala Ploieşti, 5.450 de consumatori din județ erau afectaţi de problemele cauzate de manifestările meteorologice pe fondul Codului portocaliu emis de meteorologi.

VEZI RAPOARTELE MAI JOS (DĂ CLICK PE ELE)

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.