Prahova: Femeia pentru care ministrul Muncii si-a cerut iertare a fost data afara

1 1.742

Prahova: Femeia pentru care ministrul Muncii si-a cerut iertare a fost data afara din fabrica unde lucra, pe motiv ca a prejudiciat imaginea companiei.

Angajata fabricii de textile din Vălenii de Munte, care s-a plâns că a primit în aprilie un salariu net de numai 693 de lei, își caută acum dreptatea în instanță.

Cazul său a intrat în vizorul Ministerului Muncii, după ce cotidianul Libertatea a scris despre nemulțumirile ei și ale colegelor, iar ITM Prahova a trimis un control care nu a rezolvat problema.

DETALII CAZ GĂSIȚI AICI: Ministrul Muncii, acuzatii la adresa sefei ITM Prahova. Afla motivul

Și chiar dacă ministrul Violeta Alexandru i-a cerut iertare femeii, pentru modul cum a fost tratată, compania pentru care lucra a considerat că salariata a denigrat-o și, în consecință, a anunțat recent că i-a rupt contractul.

Angelica Manole a primit vestea la sfârșitul lunii iunie.

Doi avocați au anunțat-o, însă, că îi vor prelua cazul în mod gratis și că vor încerca să îi facă dreptate.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Libertatea

1 Comentariu
  1. Magdalena says

    Multe am pățit și eu… trebuia sa iau lichidarea 1000 de lei și bonuri de masa si in schimb am primit 350 de lei fără bonuri. După o audiție la șeful firmei am mai primit 100 de lei (sa imi închidă gura ) si mi.am dat demisia următoarea lună. Am stat peste program in fiecare zi , mai lucram si in pauza si tot nu am primit ce imi revenea de drept. Nu conta ca este 1 decembrie sau ,, zi rosie” ( zi liberă data de stat ) munceam cand ni.se cerea . Transportul era îngrozitor. Stăteam si in picioare înghesuiți unii peste altii. Imi pare rau ca se ajunge aici dar , măsuri trebuiesc luate .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.