Prahova: CNADR nu poate accepta donatia de parapeti de tip New Jersey de la Banesti

0 232

Vineri, 27.03.2015, directorul general adjunct al CNADNR SA, Cristian Andrei, va participa la evenimentul marcat de finalizarea montării de parapeți separatori de sens de tip New Jersey pe raza localității prahovene Bănești, între pozițiile kilometrice 87+210 – 88+800.

Menționăm că toate costurile aferente achiziționării și montării acestor elemente de siguranță rutieră au fost suportate de o companie privată cu sediul în județul Prahova.

La eveniment vor mai fi prezenți reprezentanți ai Prefecturii județului Prahova, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Primăriei comunei Brănești, sponsorului și ai constructorilor.

“Salutăm această inițiativă privată menită să crească sigurața rutieră a participanților la trafic și ne afirmăm sprijinul total al altor astfel de inițiative, așa cum am făcut-o și în acest caz prin acordarea de asistență tehnică și a avizului tehnic necesare pentru instalarea parapetului”, a declarat Cristian Andrei.

Donația a fost făcută autorităților locale, CNADNR SA fiind in imposibilitate de a accepta o astfel de donație din motive juridice.

C.N.A.D.N.R. S.A. a demarat procedura de achiziție publică având ca obiect „Achiziția și transportul parapetelor rigide prefabricate tip New Jersey” în data de 3.10.2014 conform cu legislația în vigoare.

Astfel, până la data de 18.11.2014, data limită de depunere, a fost înregistrată o singură ofertă, depusă de către o asociere de operatori economici.

În urma analizării ofertei prezentată s-a constatat că aceasta este inacceptabilă și a fost respinsă. In urma comunicarii descalificarii, ofertantul a contestat la data de 5.01.2015, în termenul legal, decizia comisiei de evaluare.

Recent, CNADNR a reluat procedura de achiziţie publică, urmând ca acesta să se finalizeze la începutul lunii iunie, când ar putea fi semnat contractul cu firma care va câștiga licitaţia, dacă nu vor fi contestaţii.

FOTO: Campinaph.ro

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.