Prahova: Cercetat penal, primarul unei comune dă vina pe statul paralel

0 301

Prahova: Cercetat penal, primarul unei comune dă vina pe statul paralel și susține că este complet nevinovat.

Alin Staicu este acuzat de „şase infracţiuni de instigare la abuz în serviciu”, pentru că a ordonat unor polițiști locali să amendeze o firmă din comună.

După ce a primit măsura controlului judiciar, edilul susține că astăzi a avut câștiga de cauză în instanță.

CITEȘTE ȘI:

Prahova: Percheziții la sediul administrației locale din Cerașu (UPDATE)

IATĂ CE A SCRIS PRIMARUL DIN CERAȘU:

Numele meu este Alin Staicu. Sunt primarul Comunei Cerașu, Jud. Prahova, cel pe care în urmă cu mai puțin de o săptămână îl acuzați de tot felul de infracțiuni, în urma unor informații primite…”pe surse”.

Astăzi, am câștigat în instanță ridicarea măsurii preventive de control judiciar pe care o instituiseră procurorii de la Vălenii de Munte, în urma unor percheziții pe care eu le consider ABUZIVE. 

Da, nu mă feresc să spun public că sunt o victimă a abuzurilor unui… stat paralel!

Acuzatorul meu este un comerciant nemulțumit de faptul că reprezentanții Poliției Locale Cerașu nu au acceptat încălcarea legislației și a deciziilor Consiliului Local Cerașu privind comerțul ambulant pe teritoriul comunei și l-au sancționat conform legilor.

Pentru o plângere de șantaj am fost ampretați, percheziționați, umiliți, ca și când am fi fost criminali în serie!
Așa că am decis să nu accept astfel de practici abuzive, pentru că sunt NEVINOVAT și NEVINOVAȚI sunt si angajații Poliției Locale implicați în acest dosar!

Astăzi, s-a făcut puțină dreptate și am încredere că judecătorii din România vor fi corecți și drepți, așa cum trebuie să fie cu adevărat toți reprezentanții sistemului de justitie!

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.