Polițiștii prahoveni au oprit un șofer atât de beat, că nu putea ține direcția dreaptă

0 171

În noaptea de luni spre marți, în jurul 02:00, polițiștii care desfășurau activități pe linie rutieră în comuna Podenii Noi au observat un autoturism care se deplasa pe DJ 102 M, într-un mod sinuos.

Din fericire, șoferul a reacționat la semnale și a oprit. Era un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comună.

La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, conducătorul auto a declarat faptul că nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule, fapt confirmat în urma verificărilor efectuate în bazele de date.

Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Astfel, azi, în baza probatoriului administrat, față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.