Politia Locala Ploiesti face, in sfarsit, ordine printre carutasii care strabat orasul

0 213

Poliția Locală Ploiești, împreună cu lucrătorii Regiei Autonome de Servicii Publice și cei ai operatorului de salubritate, a organizat o acțiune de control în vederea depistării deținătorilor de atelaje hipo care nu respectă traseele stabilite de municipalitate, precum și a persoanelor care colectează deșeuri din plastic sau metal de pe platformele gospodărești.

Verificările au avut loc pe următoarele străzi: Cosminele, Mărășești, Apelor, Aleea Cătinei, Spătar Milescu, Căliman, Mircea cel Bătrân, Codrului, Cameliei, Făget și Aleea Arnăuți, în intervalul orar 08:30-12:00.

Astfel, s-a procedat la legitimarea și identificarea a cinci persoane care conduceau vehicule trase-împinse cu mâna, în care transportau saci din rafie încărcați cu deșeuri din plastic, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4000 lei. În plus, s-a luat și măsura complementară de confiscare a vehiculelor, ce au fost ridicate de angajații S.C. SGU Ploiești.

Totodată, au fost depistate cinci persoane care conduceau vehicule cu tracțiune animală pe alte trasee decât cele prevăzute de H.C.L. nr. 137/2012, aplicându-se sancțiuni în valoare totală de 2500 lei.

De asemenea, au fost sancționate contravențional șase persoane care depozitau peturi pe domeniul public, fără a menține curățenia în apropierea platformelor gospodărești, cu amenzi în valoare totală de 600 lei.

În urma desfășurării acestei acțiuni, a fost ridicată și o cantitate de aproximativ 700 kg peturi, ce a fost predată pe bază de proces verbal lucrătorilor operatorului de salubritate.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.