PNL Prahova sustine ca a fost validat ilegal mandatul unui consilier local din Boldesti-Scaieni

0 188

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 30 ianuarie 2015, PNL Prahova a solicitat Instituției Prefectului formularea acțiunii în contencios administrativ pentru anularea Hotărârii nr.4 din 27.01.2015, emisă de Consiliul Local al orașului Boldești-Scăeni, prin care a fost ilegal validat mandatul de consilier al domnului Costescu Tudor Viorel, precum și dispunerea suspendării hotărârii până la pronunțarea definitivă a instanței.

De reținut faptul că domnul Costescu Tudor Viorel figurează ca supleant din partea PSD pe listele USL, la alegerile locale din iunie 2012.

In conformitate cu legea 67/2004 pentru alegerea administrației publice locale trebuie să i se confirme în scris apartenența politică, prin semnătura reprezentanților partidelor componente ale Uniunii Social Liberale, însă adresa depusă la Consiliul Local nu conține semnătura de confirmare a Partidului Național Liberal.

Întrucat, în alte cazuri similare Instituția Prefectului a reacționat prompt, ne așteptăm ca și de această dată să dea dovadă de celeritate și să se manifeste în același mod.

COPREȘEDINTE,
ION LUCHIAN

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.