Ploieștiul nu va avea căldură marți 27 decembrie, pentru mai multe ore! (UPDATE)

0 636

Ploieștiul nu va avea căldură marți 27 decembrie, pentru mai multe ore! Primarul Volosevici susține că s-a înregistrat o nouă avarie la cazanul cu apă fierbinte.

Este a treia oară când se produce un incident la CET Brazi, care necesită închiderea completă a sistemului centralizat de termoficare.

De data aceasta, avaria nu este de amploare, dar reparația nu se poate face în timp ce cazanul merge.

În acest sens, marți dimineață, la ora 6:00, întregul sistem va fi oprit. Timp de câteva ore, abonații Termo Ploiești vor mai beneficia de apă caldă și căldură în calorifere, prin inerție.

Dacă lucrurile vor merge cum trebuie, cazanul va fi repornit marți seara (primarul estimează timpul de reparație la 10 – 12 ore, vezi înregistrare mai jos).

Riscul este ca și în noaptea de 27 spre 28 decembrie, peste 50.000 de familii din municipiu să nu aibă căldură.

VIDEO – VEZI CE A SPUS PRIMARUL ANDREI VOLOSEVICI, CARE NU A UITAT SĂ NE TRANSMITĂ…CRĂCIUN FERICIT (dă click, facebook)

UPDATE: Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești, Zoia Staicu, a declarat pentru zdp.ro că nu a fost informată despre nicio avarie la CET Brazi și că a încercat să ia legătura cu directorul Termo Ploiești, dar acesta este plecat în afara țării. În acest timp, abonații sună la dispeceratul firmei, care nu le poate da niciun răspuns ferm.

Surse din cadrul operatorului de termie au declarat pentru zdp.ro că, în acest moment, cazanul de apă fierbinte merge la 80% din capacitate, înregistrând o avarie (s-a spart o conductă colectoare) din dimineața zilei de Crăciun.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.