Ploieștiul își ia rămas bun de la două voci inconfundabile

0 1.349

Ploieștiul își ia rămas bun de la două voci inconfundabile. Lucian Pop (Bubanu) și Mihai Pali au fost anunțați că drumurile lor nu mai trec prin redacția Radio Prahova.

Anunțul a fost făcut de Bubanu, ieri, care a scris inițial: „Te pup, băi RADIO! O să-mi rămâi la suflet, indiferent unde mă vor purta pașii! Ne-am distrat, ne am simțit minunat, am trăit împreună chestii unice, de tatuat pe inimă! Vreo 20 de ani. A venit momentul să ne despărțim, dar nu e vina ta!”.

Ulterior, pentru că lumea a fost uimită de acest mesaj și l-a căutat, Lucian Pop a revenit cu o lămurire: „Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje și zecile de telefoane! La un moment dat îmi făcea telefonul ca Ro-Alertul când îi intră ursul în baie lui Arafat…Cea mai des întâlnită întrebare a fost aia a copilăriei ” Da de ce?”. Iar cel mai des răspuns a fost „Nu știu nici eu.” Dar respectul pe care vi-l purtăm, ne face să vă răspundem cu explicația ce ne-a fost dată nouă: S-a ajuns la concluzia că ne-am perimat, sau am îmbătrânit, iar matinalul are nevoie de un alt suflu. Lucru ce de altfel poate nu e greșit. Oricum m-aș dovedi subiectiv… Am folosit pluralul, pentru că începând de azi și Mihai Pali, este un alt nume ce a vrut să mai intinerească puțin…

Cei doi realizau, de mai mulți ani, matinalul de la Radio Prahova, emisiune care transmitea bună dispoziție ascultătorilor.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.