Ce amendă a primit George Buhnici pentru comentariile despre „țâțe și buci”

0 85

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis, cu unanimitate de voturi, sancționarea lui George Buhnici pentru afirmațiile sexiste, făcute în luna iulie.

CNCD a decis că declarațiile lui George Buhnici sunt discriminatorii și încalcă dreptul la demnitate umană și a decis sancționarea acestuia.

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, este declarația făcută în luna iulie de George Buhnici într-o emisiune la Antena Stars.

Afirmațiile sale au stârnit un val de revoltă în online și offline. Buhnici și-a cerut scuze după mai bine de o săptămână și numai după ce a pierdut un contract publicitar.

CNDC a decis, cu unanimitate de voturi, să-l amendeze cu 20.000 de lei, sancțiune care însă poate fi contestată.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.