Ploiești: Un agent de pază al unui centru comercial s-a autoaccidentat, pentru că era beat

0 285

Ploiești: Un agent de pază al unui centru comercial s-a autoaccidentat, pentru că era beat. Acum, riscă să fie dat afară și s-a ales și cu dosar penal.

La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că un angajat al unui centru comercial din municipiul Ploiești s-ar fi lovit în timp ce se afla la locul de muncă.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că bărbatul în vârstă de 44 de ani, în calitate de agent de pază s-ar fi împiedicat și ar fi căzut, lovindu-se în zona capului.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a rezultat 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.