Ploiești: Trei bărbați care se dădeau instalatori furau bani din locuințe

0 300

Ploiești: Trei bărbați care se dădeau instalatori furau bani din locuințe. Suspecții, din București, au fost prinși și reținuți.

Polițiștii Biroului pentru Combaterea Furturilor din Locuință Ploiești au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară în municipiul București, la domiciliile a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, la datele de de 29 iunie 2022 și 6 martie a.c., bănuiții ar fi sustras sumele de aproximativ 47.000 de lei, respectiv 21.900 de lei din locuința a două persoane, una dintre ele din municipiul Ploiești, pretinzând că sunt instalatori.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate suma de 14.000 de lei, mai multe bijuterii, precum și alte mijloace materiale de probă.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de persoanele bănuite, trei bărbați cu vârstele de 30, 32 și 33 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.