Ploiesti: O femeie a ramas blocata intr-un autoturism, dupa o cearta intre concubini

0 332

Ploiesti: O femeie a ramas blocata intr-un autoturism, dupa o cearta intre concubini. A fost salvată de un jandarm, după ce a stat închisă o oră.

Răzbunarea îmbracă forme ciudate. O femeie era să leșine din cauza căldurii, după ce a fost închisă într-o mașină.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești a publicat povestea pe pagina de facebook:

O femeie, rămasă blocată într-o mașină parcată în soare timp de o oră a fost salvată de către jandarmi, ajutați de un pompier privat.
Colegul nostru Patrick. D, având cursuri de prim ajutor la activ, și-a pus în practică cunoștințele în domeniu pentru a stabiliza starea persoanei.
Cum s-a ajuns la această situație?
În urma unor neînțelegeri dintre concubini, mama unuia dintre ei s-a retras în mașină în speranța că apele se vor liniști, însă din contră, situația a degenerat. Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic mașina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă.
Doamna din imagine a rămas încuiată în mașina parcată în bătaia puternică a soarelui aproape o oră…
Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, au observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o mașină și s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă.
În interiorul mașinii era o femeie, foarte panicată, asudată și tremurândă cerând ajutorul celor din jur. Este de reținut că temperatura din interiorul unui autotursim lăsat în soare poate depăși chair și 60 de grade Celsius.
Persoana simțind căldura profundă din habitaclu atâta timp și lipsa de oxigen, a început să se panicheze, motiv pentru care, cu acordul proprietarului a fost spart geamul din dreapta-spate a mașinii.
Patrick întotdeauna umblă la el cu o trusă de prim ajutor, astfel că imediat i-a acordat persoanei primul ajutor, iar folosind un pulsoximetru a observat cum valorile pulsului și a presiunii sângelui își revin la normal, efortul ajutorului acordat de jandarmi dând astfel roade.
Din fericire, nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.
Bravo Patrick!”

FOTO: Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.