Ploiesti: Dosar penal pentru un autoizolat la domiciliu prins in tren

0 264

Ploiesti: Dosar penal pentru un autoizolat la domiciliu prins in tren. Bărbatul venise recent din Belgia și a fost ridicat când se îndrepta către București.

La data de 23.03.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, a fost înregistrată cauza penală cu nr. 2356/ 2020,  având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prevăzută de art. 352 C.pen.

Polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Ploiești Sud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 21.03.2020, în jurul orei 15 :25, în trenul de călători IR 3006, care circula pe ruta Ploiești – București, a fost depistată o persoana care revenise recent din Belgia și nu a respectat măsura izolării la domiciliu impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea derepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Ziarul de Ploiești

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.