Ploiesti: Conflict in zona centrului de carantina (VIDEO)

0 4.216

Ploiesti: Conflict in zona centrului de carantina (VIDEO). Doi tineri au avut parte de o mică supriză din partea jandarmilor care păzeau perimetrul.

Miercuri, un tânăr din comuna Florești a ajuns la intrare în Ploiești, zona km 6, unde se află unul dintre centrele de carantină pentru prahovenii întorși din zone de risc.

El spune că a venit să-și cumpere ceva din benzinăria Petrom, dar a fost legitimat de jandarmi.

Iată ce susține tânărul:

“Am plecat la 17:40 sa-mi cumpăr un sandwich de la PETROM la Ploiești. Acolo un echipaj de jandarmi deranjați că am ieșit la ora asta, mi-au dat amendă. Mi-a smuls din mina portofelul, ca să-mi ia datele. Apoi m-am întors la Florești, în localitate, unde mi-am dat seama că îmi lipsește portofelul. L-am sunat pe fratele meu și am fost la poliție in localitate, aceștia îndrumându-mă la IPJ Prahova. In drum spre Ploiești, ne-am oprit din nou la PETROM să-mi caut portofelul. Acești jandarmi erau încă acolo. Le-am zis sa-mi înapoieze portofelul și aceștia au negat că l-au luat ei. După ce am insistat să-mi înapoieze portofelul, au chemat alt coleg, care s-a dovedit a fi foarte violent, și in filmare se vede clar pumnul pe care l-am primit in cap, iar ei își făceau semne sa se pună in fata camerei. La scurt timp a venit alt echipaj cu scopul de a ne oferi “o lecție”.  Și eu și fratele meu am încasat pumni și lovituri in coaste și respectiv in cap. Pe lângă agresiuni, am primit și amenda de 250-1000 de lei.”

Varianta jandarmilor e complet diferită.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Prahova a declarat pentru zdp.ro că persoanele respective au intrat în perimetrul păzit al centrului de carantină, cu gând să lase un pachet.

Pentru că nu ar fi respectat indicațiile primite, de a se îndepărta, ei ar fi fost legitimați și amendați..

În imaginile de mai jos, filmate de unul dintre cei doi tineri, se poate vedea parțial ce s-a întâmplat.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.