Ploiești: Bărbat reținut, după ce a fost acuzat că ar fi înlesnit și determinat o tânără de 21 ani să practice prostituția

0 303

Ploiești: Bărbat reținut, după ce a fost acuzat că ar fi înlesnit și determinat o tânără de 21 ani să practice prostituția, în apartamente închiriate.

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii Secției r. 4 Ploiești au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiu, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și ai polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie 2023 și până în prezent, persoana în cauza ar fi înlesnit și determinat o tânără de 21 ani să practice prostituția, în apartamente închiriate în regim hotelier din municipiul Ploiești.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.