Cum au fost luați pe sus dealeri de droguri, care vindeau produsele inclusiv către minori și elevi din Ploiești (VIDEO)

0 424

La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat 10 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Dâmbovița, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu și punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că mai multe persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri, inclusiv către minori, elevi ai unor unități de învățământ, din municipiul Ploiești.

De asemenea, una dintre persoanele cercetate ar fi organizat periodic, la domiciliul său, petreceri private, unde ar oferi invitaților (printre care și minori) pentru consum, diferite tipuri de droguri de risc și de mare risc.

Din imaginile puse la dispoziție de anchetatori se poate observa cum polițiștii au spart mai multe uși de apartamente, ca să îi ia pe sus pe traficanți.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” din Ploiești.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.