Ploiesti: Avertisment dat de jandarmi, pentru Ziua Nationala a Romaniei

0 155

Ploiesti: Avertisment dat de jandarmi, pentru Ziua Nationala a Romaniei, când manifestațiile publice sunt interzise.

COMUNICAT

Marți, 1 DECEMBRIE 2020, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și polițisti din cadrul Poliției municipiului Ploiesti vor asigura ordinea și siguranța publică cu ocazia ,,Zilei Naționale a României’’.

Astfel, jandarmii vor asigura un climat de normalitate în zona din fața Catedralei ,, Sf. Ioan Botezătorul” Ploiești, unde va avea loc o activitate dedicată ,,Zilei Naționale a României’’.

În contextul pandemic actual, informăm cetățenii că va fi o activitate restrânsă, tradiționala paradă de 1 Decembrie nu se va mai desfășura, iar, în finalul festivitatii se vor depune coroane de flori în memoria eroilor țării noastre de catre oficialitati si militari.

Precizăm că circulația va fi restricționată pe tronsonul intersecția str. Vasile Milea-Bulevardul Republicii și giratoriul de la Catedrala ,,Sf. Ioan Botezătorul”, între orele 10:30-11:45.

Pentru evitarea unor incidente nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure liniștea publică, Jandarmeria Prahova face următoarele precizări tuturor cetățenilor:
– să evite, pe cât posibil deplasările și întâlnirile în grupuri mari;
– să respecte măsurile de protectie sanitară; – să respecte indicațiile forțelor de ordine;
– să nu răspundă niciunei provocări ce ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice sau la manifestări violente;

Reamintim, cu această ocazie cetățenilor că pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de Jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.”

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.