Piata Mare din orasul Breaza se modernizeaza cu peste 600.000 de euro. Numai ca nu se stie cand…

3 495

Consiliul Local Breaza a aprobat, recent, noii indicatori tehnici stabiliți de firma SC Armados SRL Ploiești, privind modernizarea pieței centrale. Conform devizului, lucrarea ar urma să coste peste 600.000 de euro, bani care nu există deocamdată în bugetul orașului.

Proiectul a fost ajustat, deoarece inițial costa cu 180.000 de euro în plus, iar consilierii locali au respins atunci indicatorii tehnici.

Piața ar urma să ocupe o suprafață de 1725 mp, din care construcțiile vor însemna peste 1500 mp. La parter va fi un spațiu de vânzare de 975 de mp, un vestiar, un duș, două grupuri sanitare și un depozit. La etaj va fi un birou și o centrala termică.

Deoarece în zonă există deja sediul unei firme, CL Breaza a decis să se asocieze cu aceasta. SC Prahova Com SRL, reprezentată de Alexandru Mladin, va contribui la suma totală cu 708.298 lei, bani folosiți pentru modernizarea propriilor spații, care se vor integra în noua piață.

Până atunci, deoarece nu se știe când vor fi găsite fondurile necesare, în oraș rămâne de rezolvat o altă problemă stringentă: noroaiele cauzate de lucrările la canalizare.

Reclama dupa Articol – Banner 3
3 Comentarii
 1. ceputemafacem says

  Va spune ceva firma de proiectare SC ARMADOS SRL Ploiesti?

 2. Max-Media.ro says

  Nu, dar o sa ne interesam. Daca stiti dvs, scrieti-ne pe maxmedia_ro@yahoo.com

 3. Mihai says

  La proiectarea acestei mari investitii au participat in anul 2015, prin intelegere firmele: Acimar SRL Ploiesti, Next Construct Blejoi Prahova, NET Proiect SRL Ploiesti, Larcons SRL Ploiesti, BIA Rusu SRL Ploiesti si SC Armados Ploiesti.

  Primăria Breaza a solicitat în anul 2006 întocmirea proiectului cu numele „Modernizare piata centrala oras Breaza”. Proiectul a fost executat la acea dată de Armados prin trucarea licitatiei alaturi de firmele partenere Acimar, Next, Rut Proiect, BIA Rusu, Net Proiect si Larcons SRL. Liciatia a fost castigata da SC Armados.

  Până în anul 2015, primăria Breaza nu a realizat execuţia acestei investiţii.
  În aceste condiţii, primăria Breaza a scos din nou la licitaţie întocmirea unui aceluiaşi proiect cu acelaşi nume. Coincidenţă, proiectarea acestei investiţii a fost câştigată tot de Armados, în condiţiile expuse mai sus. Trucarea licitatiei.

  Pentru alte relatii, am lasat numele si adresa de email.

  Cu mult respect pentru cititori si mass media.
  Mihai

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.