Pericol de explozie în sat Pleașa, după ce un Dorel a lovit o conductă de gaze (UPDATE)

0 1.181

Pericol de explozie în sat Pleașa, după ce un Dorel a lovit o conductă de gaze, cu un utilaj cu care executa lucrări în zonă.

Incidentul s-a petrecut în comuna Bucov, luni după-amiază (FOTO).

Pentru a elimina riscul, operatorul conductei a oprit gazele, până la remedierea problemei.

Din acest motiv, nu a fost nevoie ca locuitorii din preajmă să fie evacuați.

La fața locului au fost chemați pompierii militari și reprezentanții de la distribuitorul de gaze.

UPDATE: COMUNICAT DISTRIGAZ

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în Localitatea Pleasa, judetul Prahova:

Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către reprezentanții companiei ce efectueaza lucrari de inlocuire rigole pe Strada Pleasa Numarul 7, din Localitatea Pleasa, judetul Prahova, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în aceasta localitate astăzi, 27 martie 2023, începând cu ora 12:00

În urma acestei opriri sunt afectați toti de clienți casnici și non-casnici din Localitatea Pleasa, judetul Prahova.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de maine, 28.03.2023, până în orele 14:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

 Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.