Perchezitii masive in Prahova. Membrii unei grupari care distribuia droguri au fost ridicati

0 422

Perchezitii masive in Prahova. Membrii unei grupari care distribuia droguri au fost ridicati și vor fi audiați la sediul DIICOT Ploiești.

La data de 15 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

70 de persoane vor fi conduse la sediul unității, în vederea audierii.

Începând cu luna iulie 2021, polițiștii au documentat activitatea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc.

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi comercializat cannabis și comprimate de ecstasy către consumatori din județul Prahova.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 250 de grame de cannabis, 2 cântare electronice, 7 telefoane mobile, 6.100 de lei, 160 de euro, precum și bunuri folosite la ambalarea, porționarea și consumarea drogurilor.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, iar, după finalizarea audierilor, procurorul de caz va dispune măsurile legale în consecință.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și de Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române.

La acțiune, au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.