Perchezitii ale politistilor din Prahova la o grupare specializata pe furturi din locuinte si din societati

0 193

Poliţiştii prahoveni au efectuat, în cursul acestei dimineți, percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt. 18 persoane urmează a fi aduse la sediul I.P.J. Prahova pentru audieri.

La data de 18 februarie a.c., peste 90 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova – Serviciul de Investigații Criminale, Poliția municipiului Câmpina, Poliția orașului Băicoi, Poliția orașului Plopeni, Secția Rurală Florești, Serviciul Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul unor polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele din Inspectoratul Județean de Poliție Ialomița au desfășurat 15 percheziții domiciliare pe raza mai multor localități din județul Prahova și a comunei Adâncata din județul Ialomița.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale, săvârșite în perioada 2014 și 2015.

În cauză au fost emise 18 mandate de aducere în vederea audierii persoanelor bănuite și a întocmirii documentelor procedurale.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.