Perchezitii ale politiei la Blejoi, Ciorani si Valea Calugareasca (video)

0 298

La data de 04 iunie a.c., în intervalul 06.0 – 12.00, polițiști din cadrul Secției nr. 10 de Poliție Rurală au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și comunele Blejoi, Ciorani și Valea Călugărească, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

De asemenea, la sediul subunității, au fost aduși, cu mandat, nouă bărbați bănuiți că ar fi fost implicați în săvârșirea a nouă fapte investigate de polițiști în respectivul dosar penal.

Astfel, ca urmare a documentării activității infracționale a unei grupări specializate în infracțiuni de furt de cablu telefonic, precum și din locuințe, anexe și societăți comerciale, s-a stabilit că, în perioada aprilie – mai 2015, persoanele bănuite ar fi sustras bunuri în valoare de peste 35.000 de lei.

În urma activităților desfășurate de polițiști, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 80%.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, față de șase dintre persoanele aduse cu mandat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.