Oferte WoowW, de neratat, în weekend la Auchan, la pește proaspăt și conserve

0 631

Festivalul Ofertelor WoowW continuă până pe 2 aprilie în toate magazinele Auchan din țară și online, pe auchan.ro. Aici găsești reduceri la sute și sute de produse, alimentare și nealimentare, iar dacă ai card de fidelitate MyCLUB Auchan, beneficiezi de extra bonusuri. În plus, pentru comenzile de peste 100 de lei plasate în magazinul online auchan.ro, livrarea este gratuită.

Doar între 22 – 24 martie, la Festivalul Ofertelor găsești păstrăv eviscerat proaspăt la numai 24,90 lei/kg, indiferent dacă ai sau nu card de fidelitate MyCLUB Auchan.

De asemenea, tot între 22 – 24 martie, ai 30% reducere pe loc cu cardul de fidelitate la toată gama de conserve Rio Mare.

Mai mult, dacă îți deschizi cont și plasezi pentru prima dată o comandă pe auchan.ro folosind cardul de fidelitate, ai parte de 5% reducere de bun venit la întreaga valoare a coșului de cumpărături, o singură dată.

Răsfoiește catalogul cu cele mai importante oferte: https://rb.gy/bx93dk (dă click).

* Super tombolă cu premii totale de 30.000 de euro net

 Simpla folosire a cardului MyClub Auchan la cumpărături, până pe 2 aprilie, aduce șansa câștigării marelui premiu de 20.000 euro (echivalentul în lei), direct în cont sau a unuia din cele 10 premii de 1.000 Euro, echivalentul în lei transmis ca bonus pe cardul de fidelitate, în cadrul unei tombole special dedicate evenimentului comercial. Regulamentul acțiunii se găsește pe auchan.ro și în magazine.

Festivalul Ofertelor WoowW te așteaptă să descoperi super reduceri!

(P)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.