Oferta incredibila din partea lui Robert Turcescu si a… sotiei

0 215

Robert Turcescu lansează o invitaţie la cină alături de soţia sa, pentru cei care sunt dispuşi să îi ofere între 500 şi 1.000 de euro. În schimbul acestor bani, musafirul se va bucura de prezenţa prezentatorului tv şi va bea un pahar de vin cu el.

Dacă iniţial a părut o farsă, iată că s-a adeverit: cei care vor să ia cina cu Turcescu trebuie să scoată din buzunar cel puţin 500 de euro. Realizatorul tv doreşte astfel să atragă donaţii pentru televiziunea sa online.

De-a lungul anilor mi-am pus această notorietate şi în slujba unor cauze umanitare despre care nu dau detalii pentru că n-am acordat niciodată sprijin cuiva gândindu-mă să fac din asta un motiv de laudă în spaţiul public. Dar astăzi vreau să pun gradul de notorietate al personajului Robert Turcescu în slujba unui proiect la care ţin enorm şi care îmi doresc să reuşească. Pe scurt, iată despre ce este vorba: eu şi soţia mea îi vom invita la o cină la restaurant pe acei oameni buni care vor dona în conturile FUNDAŢIEI AVATAR între 500 şi 1.000 de euro pentru proiectul televiziunii online. Iar pe acei donatori care vor contribui cu 1.000 de euro sau mai mult la acest proiect, îi vom invita chiar acasă la noi la un pahar de vin şi o felie de plăcintă cu brânză, reţetă proprie! Vom avea timp să stăm de vorbă, să ne împrietenim, să facem fotografii, să discutăm despre viaţă şi politică sau să vorbim despre proiectul televiziunii online„, scrie Robert Turcescu pe blogul său personal.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.