O tanara a ucis cu brutalitate o femeie, dupa ce a patruns in apartamentul acesteia

0 1.294

O tanara a ucis cu brutalitate o femeie, dupa ce a patruns in apartamentul acesteia, cu scopul de a fura. Victima a fost înjunghiată în dormitor.

Crimă oribilă în municipiul Brașov, comisă în ziua când românii îl sărbătoreau pe Sfântul Andrei.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 2 decembrie 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o tânără în vârstă de 18 ani.

Aceasta este acuzată de comiterea infracţiunilor de „omor” şi „furt calificat”.

Agresoarea a fost reținută și va fi prezentată, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Brașov.

În seara zilei de 30.11.2020, inculpata – împreună cu o altă tânără, și ea cercetată penal – s-a deplasat la domiciliul unei femei, care locuia în municipiul Braşov.

Cele două au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă, unde au aşteptat până s-au stins luminile din locuință și de la vecini.

În jurul orei 03:00, ele au forţat un gard de lemn, apoi au spart unul din geamurile apartamentului şi au pătruns în interiorul acestuia, în sufragerie.

Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au sustras mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil.

Nu este clar din ce motiv, tânăra de 18 ani s-a dus în dormitorul unde se afla proprietara şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit.

Femeia a decedat într-o baltă de sânge.

După omor, cele două infractoare au mai cotrobăit prin casă, cu sânge rece, sustrăgând ceva bunuri din sufragerie. La un moment, se pare că au fost observate de un martor.

Polițiștii au deschis dosar penal. Cercetările continuă până la lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.