O ploieșteancă va concura în noul sezon a reality show-ului Survivor

0 489

O ploieșteancă va concura în noul sezon a reality show-ului Survivor, în echipa Războinicilor. Emisiunea debutează pe 9 ianuarie, la PRO TV.

Nora unei cunoscute femei de afaceri din Ploiești, Lucianna Vagneti, este cea care își încearcă forțele cu ceilalți competitori.

Tînăra practică fitness și este personal trainer.

Lucianna Vagneti este căsătorită și are două fete.

VEZI VIDEO CU EA (dă click)

Sunt încântată să anunț că voi fi una dintre concurentele din noul sezon @survivorromania.oficial . Sunt pregătită pentru a face față provocărilor fizice și mentale care vor veni cu această emisiune și sunt nerăbdătoare să împărtășesc experiența mea cu voi pe Instagram, Facebook și TikTok. Urmăriți-mă pentru a vedea cum dau totul pe teren și cum învăț să supraviețuiesc în condiții extreme. Va fi o călătorie emoționantă și sper să mă susțineți pe tot parcursul ei! Luni, Marți, Miercuri de la 20:30 pe @protv_romania si @voyo.ro” – a scris Lucianna Vagneti, pe propria pagină de pe facebook.

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Echipa FAIMOȘILOR este formată din: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie – campion kickbox, Sebastian Dobrincu – unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu – specialist în transformarea corporală, Jorge – cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă – campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi – coregrafă, Ada Dumitru – actriță, Carmen Grebenișan – creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina – una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Survivor se desfășoară și este filmat în Republica Dominicană.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.