O masina furata din Danemarca a fost gasita la vama, in posesia unui prahovean

0 237

Un autoturism de teren a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră mehedințeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, după ce fusese semnalat ca bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Danemarca.

În ziua de 10.05.2015, ora 18.45 s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, conducând un autoturism de teren marca, Suzuki Grand Vitara cetățeanul român B. Ionel în vârstă de 43 de ani din județul Prahova.

Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate și existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deținere al autoturismului condus de către cetățeanul român, polițiștii de frontieră au cercetat amănunțit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta.

Verificările efectuate de polițiștii de frontieră mehedințeni, în bazele de date naționale au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Danemarca din data de 04.05.2015.

Autoturismul în valoare de 10000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către polițiștii de frontieră întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de tăinuire la furt .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.