Conferinta pentru prezentarea potentialului investitional al firmelor din judetul Prahova

0 206

Pe data de 27 mai 2015, la Sala “Europa” de la sediul sau, incepand cu orele 10:00, Camera de Comert si Industrie organizeaza un eveniment complex, dedicat potentialului investitional al judetului Prahova – conferinata intitulata “PRAHOVA – POARTA DESCHISA INVESTITIILOR”.

Programul conferintei va fi unul complex, cu o tematica specifica, cu speakeri care vor prezenta teme de interes pentru membrii comunitatii prahovene de afaceri, din perspectiva investitionala – pentru potentialii investitori, ca si pentru cei prezenti deja cu investitii in judetul Prahova – investitori de succes, reprezentanti ai mediului bancar, ai administratiei publice centrale si locale, administratori ai parcurilor industriale din judetul Prahova.

In cadrul acestui eveniment va avea loc si lansarea celei de-a IV-a editii a brosurii de promovare a mediului investitional prahovean “Prahova Gateway for Investment”, realizata de CCI Prahova.

Companiile care doresc sa se promoveze prin intermediul unei formule profesioniste, in cadrul acestui eveniment cu un potential crescut de vizibilitate in randul viitorilor clienti si colaboratori, se pot alatura acestui proiect, la succesul caruia sa contribuie si de eficienta caruia sa beneficieze direct.

Firmele interesate sa sustina prezentari vor avea la dispozitie un interval de pana la 15 minute, in care vor putea sa se prezinte, inclusiv prin intermediul unei proiectii, si vor raspunde la intrebarile adresate din public. Costul aferent este de 1500 de lei plus TVA.

FOTO: Ziarul Prahova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.