O firmă susține formarea tinerilor proveniți din medii defavorizate, pentru specializarea de Brutar, în cadrul Școlii de Meserii CONCORDIA Ploiești

0 222

Începând din toamna anului 2023, cursul de calificare pentru profesia de brutar va fi susținut de Pakmaya România, în baza unui contract de sponsorizare încheiat cu Școala de Meserii CONCORDIA.

A început un nou an școlar la Școala de Meserii CONCORDIA din Ploiești, unde tinerii proveniți din medii vulnerabile se pot specializa într-una din meseriile de brutar, bucătar, ospătar și lucrător în cultura plantelor.

Anul acesta, un număr de 21 de tineri, majoritatea provenind din sistemul de protecție socială, vor începe cursurile.

Acestora li se adaugă încă 110 tineri din licee de profil din Ploiești, care vor efectua stagiile de practică în atelierele din campus.

Pakmaya România se alătură inițiativei. 33 de tineri, 5 înscriși la Școala de Meserii și 28 proveniți din parteneriatele cu liceele de profil locale, vor beneficia de sesiuni de formare teoretică și/sau practică pentru meseria de brutar, ateliere de dezvoltare personală și profesională în modulul Școală pentru Viață, materiale de practică și echipamente specifice, transport către locația CONCORDIA pentru practică și masă de prânz pe perioada cursurilor.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.