O firma puternica vrea sa construiasca 600 de apartamente noi in Ploiesti

0 1.652

O firma puternica vrea sa construiasca 600 de apartamente noi in Ploiesti. Compania are la dispoziție un teren de 30 hectare, în zona de vest a municipiului.

Surse din cadrul Primăriei au confirmat pentru Ziarul de Ploiești că proiectul de hotărâre votat astăzi, în Consiliul Local, prin care se schimbă PUZ-ul străzii Târgoviștei, este un prim pas în acest sens.

Practic, din zonă pentru gospodărire comunală și unități industriale nepoluante, strada Târgoviștei se transformă în zonă pentru „locuințe colective/ instituții și servicii”.

Inițial, consilierii PSD +ALDE + PMP s-au opus, pentru ca astăzi să revină asupra deciziei. Nu știm care este motivul, dar îl putem intui.

Investitorul strategic din spatele acestei decizii, pregătit să bage vreo 40 milioane de euro în afacere, este compania Adeplast, al cărui patron a murit recent.

CITEȘTE ȘI: Un patron de fabrica, din Prahova, a murit la numai 62 de ani

Pe o suprafață de circa 30 hectare de teren, Adeplast va construi 14 blocuri (8 – 10 etaje), cu 640 de apartamente cu 2 și 3 camere, spații comerciale, dar și 671 locuri de parcare.

Practic, aici ar urma să apară un nou cartier în Ploiești.

Ese vorba de o zonă între strada Târgoviștei și linia ferată Ploiești Vest – Ploiești Crâng.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.